Store gedder på små fluer

Efter sidste turs erfaringer havde jeg bundet nogle mindre flash fluer til de noget selektive gedder. Jeg startede med at padle op i toppen af søen ,hvor jeg fra sidste tur viste at her var der sikkert fisk på det lave vand. Jeg placerer kajakken langs en sivkant og kaster langs kanten med de gule siv. Jeg skal ikke kaste mange gange før der er en mindre fisk viser sig i overfladen, men den var ikke til at lokke med den lille flashflue. Jeg kaster flere gang langs kanten og pludselig hugger en meget kraftfuld fisk fluen og går straks dybt.

Dagens flue Lille flashflue # 6
Dagens flue
Lille flashflue # 6
2016-03-11 10.26.02
Dagens anden fisk på 70 cm
2016-03-11 10.10.39
Største fisk på 83 cm bliver nænsomt genudsat

Jeg er ikke et sekund i tvivl af det ikke den sammen fisk jeg så før for denne her er der virkelig vægt bag. Den kæmper virkelig godt og tager flere lange udløb,jeg prøver at lægge pres på fisken og får den stille og roligt op til overfladen hvor jeg kan nette den. et hurtigt billede og så får den tunge hundfisk frihedden igen. målebundet viste 83 cm og vægten må jeg gætte mig til men mon den ikke var det på de 5 kg. jeg fiskere videre og for kort efter en fisk mere , denne gang er fisken ikke så stor som den første men giver nu stadig kamp til stregen. Fisken får selvfølig friheden efter det sædvanlige billede og er hurtigt væk igen. Dagen byder på en mindre fisk på 55 cm og et par virkelige stive fingre og en røv der var længe om at tø på vejen hjem.83 cm hunfisk i bedste kondition

83 cm hunfisk i bedste kondition