Vild geddetur i nyt fiskevand (Ny pr)

kajakken var pakket alt og alt udstyr var dobbelt tjekket , jeg var monster klar til at prøve den nye sø . Jeg har fornyligt  været så heldig at få  nyt fiskevand og nu skulle den nye sø fiskes for første gang. Jeg har i denne anledning indkøbt nyt fluegrej, fluestangen jeg faldt for er en  Dig Daddy i 9 fod #9 og med et waterworks liquid hjul og så selvfølge Big daddy flydende og intermediate lien til  . jeg har også bindet fluer til den store guldmedalje, 3 store æsker fyldt til randen med de vildeste 30 og 40 cm rør fluer. Som sagt jeg var klar.2016-03-01 11.42.33

hjemmebundet gedde guf
hjemmebundet gedde guf

Kajak og grej  blev hurtigt gjort klar ved søens bred , så jeg kunne komme på vandet. Søen så fantastisk ud og med en mild vind var der kun små bølger på overfladen. Jeg startede med at fisk langs kanterne på begge sider af søen og langs siv og væltede træer , men der var bare ingen liv at mærke eller se. Efter de første 2 timer uden nogen former for interesse for min store fluer ville jeg prøve noget andet. I stede sejlede jeg op i toppen af søen og fandt noget spejlblank vand og i førte kast kan jeg mærke en fisk slår til fluen men den hugger ikke den store gul/grønne rør flue .2016-03-01 11.30.10

så jeg tænkt at det kunne være at der skulle en mindre flue til at narre gedderne Få kast efter flue skiftet  var der hug, et mega tungt sug forplanter sig i stangen og så var der vild flex på min nye gedde kæp. Fuck nu køre det sku, fisken gik dybt og tungt og jeg var ikke i tvivl om at det var en rigtig god fisk der havde hugget den lille flash flue. efter flere lange udløb , fik jeg kontrol over den og jeg kunne presse den op til kajakken og håndlande den sikkert. Min første tankt var fuck den var tung  og næste var det er sku da en ny pr VILDT VILDT FEDT.   2016-03-01 11.31.18Derefter gik de totalt amok der var fisk overalt , jeg fanger 10 stk den sidste time. flere gange så jeg fisk i overfladen der jagtede skaller og2016-03-01 11.41.53 vilde hug når fluen forsvandt i en gyldent eksplosion  jeg fiske ind til jeg skulle på arbejde ved 13 tiden, men jeg må indrømme at mine fingre og røv var dybfrossen så jeg havde endelig fået nok kulde for en dag.  Alt i alt var det en fed tur på et nye vand og jeg kan kun glæde mig til der kommer lidt mere varme så skal fiskeriet nok blive rigtig godt. Der skulle gå flere gedder i søen over den magiske meter , så jeg håber på en ny Pr næste tur.2016-03-01 09.27.51

Kokken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *